Η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ – Αυτή θα είναι η νέα της εκπομπή

H μετεγγραφή της Μαρίας Μπακοδήμου στον σταθμό του ΣΚΑΙ. Για ποια εκπομπή υπέγραψε;

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου από την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, το κανάλι άρχισε να κάνει κάποιες συζητήσεις με την Μαρία Μπακοδήμου οι οποίες και καρποφόρησαν, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια πήρε στα χέρια της το συμβόλαιο προς μελέτη.

Χθες η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε εκ νέου στον σταθμό του ΣΚΑΙ, αυτή τη φορά όμως με υπογεγραμμένο το εν λόγω συμβόλαιο. Έτσι η επιστροφή της παρουσιάστριας στον σταθμό είναι απολύτως επίσημη.

Η νέα εκπομπή

Το περιεχόμενο της νέας εκπομπής θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό και θα μεταδίδεται στην ώρα της Ιωάννας Μαλέσκου. Βέβαια, ανάμεσα στις «υποχρεώσεις» η Μαρία Μπακοδήμου θα επωμιστεί με την ευθύνη να προσφέρει την στήριξη της μέσα από την εκπομπή της στα προγράμματα του σταθμού, όπως το Survivor.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, επέστρεψε με πολλή όρεξη στον ΣΚΑΪ και ασχολείται με προσοχή πάνω στο συγκεκριμένο project, καθώς έχει υψηλές προσδοκίες από το νέο της αυτό εγχείρημα ώστε να στηρίξει ουσιαστικά την πολύπαθη ζώνη του καναλιού.

Χωρίς να χάνει χρόνο, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα ραντεβού για τους συνεργάτες.