Η εξοχική κατοικία της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο είναι γεμάτο ιδέες για διακόσμηση – Δείτε τις φωτογραφίες

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται το εντυπωσιακό εξοχικό της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

 

Η Μύκονος αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, και πόλος έλξης για τους celebrities. Μάλιστα πολλά είναι τα φωτεινά ονόματα που φέτος έκαναν τις διακοπές ή την βόλτα τους από το νησί των Ανέμων.

 

Η επώνυμοι δείχνουν  να το αγαπούν ιδιαίτερα πολύ αυτό το νησί, και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει να αποκτήσουν μια εξοχική κατοικία.

Έτσι και το ζεύγος Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης αποφάσισαν το εξοχικό τους σπίτι να βρίσκεται σε αυτό το νησί. Οι λόγοι σαφώς δεν είναι μόνο η ομορφιά και η κίνηση που υπάρχει στη Μύκονο, αλλά και ότι στο συγκεκριμένο μέρος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Μια σχέση που επισφράγισε την αγάπη τους με τα ιερά δεσμά του γάμου που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 και αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Πλέον οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 4χρονο Σάββα και την ενός έτους Αναστασία, και εκεί διατηρούν το εξοχικό όπου πραγματοποιούν τις οικογενειακές τους διακοπές.

Η εξοχική κατοικία στη Μύκονο

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης επέλεξαν μια πιο minimal γραμμή για το εξοχικό τους. Στους χώρους υπερτερεί το πέτρινο στοιχείο και το λευκό χρώμα, οι χώροι είναι φωτεινοί και στον εξωτερικό χώρο υπάρχει και πισίνα.

Η Δούκισσα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται συχνά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με φόντο το νησί της Μυκόνου, πανέμορφες θάλασσες και παραλίες και την υπέροχη θέα από το εξοχικό τους σπίτι. Σε ένα από τα τελευταία stories της μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού μάς δείχνει τα παιχνίδια που κάνουν οι τρεις τους στο σαλόνι, τις ζωγραφιές τους και γενικά τις ώρες της χαλάρωσης τους.