Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει την θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star;

Αποκάλυψη «βόμβα» έγινε το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes».

 

Μια νέα αποκάλυψη έγινε το πρωί της Πέμπτης 13/7 μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes», καθώς η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόκειται να αναλάβει την θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star.

Να σημειωθεί πως υπήρχαν φήμες για αυτό το ενδεχόμενο, κάτι όμως που δεν είχε επιβεβαιωθεί ούτε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και ούτε από τον σταθμό του Star.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η μελαχρινή καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται πως αποχαιρετά τον ΣΚΑΙ και πηγαίνει στο STAR για να παρουσιάσει την επιτυχημένη εκπομπή «Shopping Star», την οποία μέχρι και φέτος παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, φήμες λένε πως ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα.

Τι έλεγε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή της από τον STAR

«Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά για μένα. Το δύσκολη είναι σχετικό αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον κόσμο αυτό. Θέλω να το τονίσω αυτό. Όλες αυτές τις μέρες ακούω κάποια πράγματα. Δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν νευρίασε κανείς με κανέναν και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημο, ή επιθετικό. Αυτό θέλω να το τονίσω γιατί είναι άδικο και για το κανάλι και για μένα και για τη συνεργασία μας που ήταν 7 χρόνια.

 

Άρα ήταν μια πολύ πετυχημένη και όμορφη συνεργασία. Από εκεί και πέρα ήταν δική μου προσωπική επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. To Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι πάντα. Πάει τέλεια, σκίζει, το αγαπώ πολύ, οπότε ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Γιατί ακούω διάφορα και δεν είναι έτσι.

 

Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της. Είχε να κάνει με εμένα, δεν ξέρω ποιο δεύτερο κόνσεπτ εννοείτε. Όλα αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν. Οι φήμες θα υπάρχουν. Σταμάτησα για μένα και ήταν δική μου προσωπική επιλογή.

 

Τηλεφωνήματα για τη νέα σεζόν έχουν υπάρξει, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή για να συζητήσω κάτι. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου που τελειώνει 2 Ιουνίου, τα γυρίσματά μου με την ησυχία μου, να χαιρετηθούμε όμορφα και ωραία με τους συνεργάτες μου.

 

Το πώς θα αξιολογήσω τις προτάσεις που έρχονται και τι θα κάνω στο μέλλον, είναι κάτι για πολύ μετά. Το Shopping Star από ότι ξέρω θα συνεχίσει, κάποιος άλλος θα το κάνει».