Η Μαρία Αντωνά μιλά ανοιχτά για τον Άρη Σοϊλέδη – Πως ήταν το πρώτο τους βράδυ

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δε παύουν να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ακόμη και μετά την αποχώρηση τους από αυτό.

Ο Άρης Σοϊλέδης, οποίος έφτασε στον μεγάλο τελικό μαζί με τον συμπαίκτη του Στάθη Σχίζα, δε κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο. Ωστόσο δε παύει για είναι ένας από τους αγαπημένους του ελληνικού τηλεοπτικού κοινό, δικαιολογώντας και την θέση του στον τελικό του Survivor 2022.

Για την επιστροφή, τον τελικό του survivor, το πρώτο βράδυ και τα δώρα που έφερε ερχόμενος από τη Δομινικανή Δημοκρατία, μίλησε η Μαρία Αντωνά στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

 

Τι δήλωσε

«Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα! Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ! Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο».

Πρόσθεσε επίσης: «Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος! Σαν να μην υπήρξε ποτέ… Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του».

Λέγοντας τα παραπάνω…η Μαρία Αντωνά έδειξε με ενθουσιασμό τα δώρα που της έφερε από το ταξίδι του στο survivor!