Βραζιλία 2022: Άνδρας ονειρεύτηκε άλλη γυναίκα και η σύζυγός του έριξε για εκδίκηση καυτό νερό στα γεννητικά όργανα!

Ένα καθόλου λογικό συμβάν σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν ένας άνδρας τόλμησε να ονειρευτεί άλλη γυναίκα, αντιδρώντας η σύζυγος του με ένα αδιανόητο τρόπο!

 

Το ήρεμο ύπνο του απολάμβανε άνδρας στην Βραζιλία, ο οποίος ονειρευόταν μια γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγός του. Η σύζυγός ακούγοντας το παραμιλητό του άνδρα αποφάσισε να τον τιμωρήσει για τα όνειρά του (!) και του έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα.

 

Η γυναικά, η οποία μετά το περιστατικό συνελήφθη από τις Αρχές. δήλωσε πως ο σύζυγος της ενώ κοιμόταν δήλωνε την αγάπη του σε ένα πρόσωπο που δεν ήταν εκείνη. Έτσι, θυμωμένη, πήγε στην κουζίνα και έβαλε νερό να ζεσταθεί. Στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιο και έριξε το καυτό νερό στον σύζυγό της, κυρίως στο σημείο των γεννητικών του οργάνων.

 

Ο άνδρας έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας εγκαύματα δευτέρου βαθμού στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, στο χέρι καθώς και σε ένα σημείο της πλάτης.

 

Όπως γράφει το TN International, σύμφωνα με αστυνομικό στη Λα Παζ όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ξεκίνησε αμέσως έρευνα σε βάρος της δράστιδας και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

 

Αξιοσημείωτο είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού στο παρελθόν η ίδια είχε ψεκάσει τον σύντροφό της με αλκοόλ και προσπάθησε να του βάλει φωτιά!