Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε στην Αλεξανδρούπολη το νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης και ξεναγήθηκε σε αυτό από τον Μητροπολίτη Άνθιμο.

 

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου επισκέφθηκε το νέο Ιωακείμειο Γηροκομείο και ξεναγήθηκε σε αυτό από τον Μητροπολίτη Άνθιμο. Η Πρόεδρος στην διάρκεια της επίσκεψης της συνομίλησε με φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και μέλη του προσωπικού, και ενημερώθηκε από τον Μητροπολίτη και μέλη των διοικητικών συμβουλίων του Γηροκομείου και του γειτονικού Κέντρου Φιλοξενίας Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός».

 

Η ίδια σε κλίμα έντονου ενδιαφέροντος, δε παρέλειψε να ρωτήσει τους ηλικιωμένους πώς περνούν, με τους ίδιους να δηλώνουν πως περνάνε καλά, ότι είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που τους παρέχουν και ότι νιώθουν όλοι μία οικογένεια.

 

Η επίσκεψη αυτή έκλεισε με την φράση των ηλικιωμένων «Να μας ξανάρθετε», ενώ ακολούθησε έντονο χειροκρότημα κατά την αποχώρηση της Προέδρου της Δημοκρατίας.