Σεπτέμβριος 2023: Το Messenger σταματάει να υποστηρίζει SMS – Όλες οι λεπτομέρειες

Από τον Σεπτέμβριο η εφαρμογή Messenger της Meta θα σταματήσει να υποστηρίζει SMS, με την εταιρεία να ενημερώνει ήδη τους χρήστες για την αλλαγή.

 

Νέες αλλαγές έρχονται στην εφαρμογή Messenger της Meta, καθώς πρόκειται να σταματήσει να υποστηρίζει SMS. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει τους χρήστες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν παράπονα στο Reddit. Όσο για το λόγο που έχει παρθεί μια τέτοια απόφαση, η Meta δεν έχει δώσει καμία απολύτως εξήγηση.

 

Συγκεκριμένα στη σελίδα υποστήριξης της Meta αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Εάν χρησιμοποιείτε το Messenger ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων SMS για τη συσκευή σας Android, σημειώστε ότι δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Messenger για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS που αποστέλλονται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας όταν ενημερώστε την εφαρμογή σας μετά τις 28 Σεπτεμβρίου 2023».

 

Επομένως, αν γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου δείτε μια νέα έκδοση στο Google Play Store και την κατεβάσετε, τότε θα δεν λαμβάνετε πλέον SMS στην εφαρμογή Messenger σας. Τα SMS, ωστόσο, θα έρχονται κανονικά στην προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του τηλεφώνου σας.