Η Ζόζεφιν μιλά για το περιστατικό στα MAD VMA – «Δεν ήταν κάποιο παιδάκι…»

Η βραδιά των MAD VMA 2022 δεν σταματά να πυροδοτεί νέες σφοδρές αντιδράσεις τόσο για να σκηνικά που εξελίχθηκαν στον χώρο της διοργάνωσης μεταξύ των δύο τράπερ, όσο και για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τους celebrities. Ένα από αυτά ήταν και το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Αρσενάκος και η Ζόζεφιν να απωθούν έναν νεαρό που κουβαλούσε νερά.

Το γεγονός δεν πέρασε «απαρατήρητο», κι έτσι η τραγουδίστρια έσπευσε να απαντήσει για το επίμαχο περιστατικό το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση της Ζόζεφιν

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα instastories η Ζόζεφιν ανέφερε: «Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά μηνύματα όσον αφορά για το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα. Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο, ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του. Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου. Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, δεν ήταν κάποιος εκεί για το μεροκάματο. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό show».

Με νέα της ανάρτηση η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και θα αρκεστώ λέγοντάς σας πως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και να λειτουργώ με ταπεινότητα. Δώστε φως και θα σας επιστραφεί».