Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή…» – Η αποκατάσταση της συνεχίζεται (φωτο)

Βήματα μπροστά κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία φαίνεται πως αφήνει σιγά-σιγά πίσω της τον εφιάλτη της επίθεσης με βιτριόλι.

 

Η σπουδαία αυτή γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, θάρρος και τεράστια αποθέματα υπομονής, δείχνει σε όλους πως η ζωή πηγαίνει μπροστά. Η ίδια μάλιστα δίνοντας σε όλη την χώρα μαθήματα ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας και δύναμης αποφάσισε πως η ζωή δε σταματά ακόμη και μετά από κάτι τόσο δύσκολο, όπως μια επίθεση με βιτριόλι που συνέβη στην ίδια και παραλίγο να της κοστίσει την ζωή της.

 

«Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω»

 

Η ίδια συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά καθώς τα τραύματα της χρειάζονται τακτική φροντίδα για να υπάρξει η σωστή αποκατάσταση, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν την εμποδίζει να κάνει βήματα προς τη εξέλιξη.

 

Η ανάρτηση

Η Ιωάννα δραστηριοποιείται αρκετά στα social media, κάνοντας τις αναρτήσεις της ανάρπαστες. Το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο η ίδια αποφάσισε να κάνει μία διαφορετική -από τις συνηθισμένες- ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την κλινική αποκατάστασης που επισκέφτηκε. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια.. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή.. και μέρος της ζωής μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν».