Κατερίνα Καινούργιου απαντά για τις εντάσεις στην εκπομπή της

Πολλές είναι οι φήμες που ακούστηκαν σχετικά με τις στημένες εντάσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να δίνει τις δέουσες απαντήσεις επί του θέματος.

 

Πολλές ήταν οι εντάσεις την περσυνή τηλεοπτική σεζόν στον πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τις φήμες να θέλουν το σκηνικό να είναι στημένο…

 

Επί του θέματος μίλησε η ξανθιά παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον Νίκο Γεωργιάδη.

 

 

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση για το αν οι εντάσεις στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” είναι αυθόρμητες ή στημένες, ενώ τόνισε και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της και τις αντιδράσεις της, λέγοντας μεταξύ των άλλων: «Έτσι είμαι εγώ, αν τσακωθώ με κάποιον, είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω».

 

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

 

Ποιο μάθημα πήρες από την περσινή σεζόν;

«Γενικά, δεν βλέπω τις εκπομπές μας, αλλά το καλοκαίρι παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα στο Youtube. Βλέποντας όλες αυτές τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, είτε με την ομάδα, είτε με καλεσμένους εξαιτίας του αυθορμητισμού μου, είπα στον εαυτό μου «καλά κάθεσαι και τσακώνεσαι τηλεοπτικά;». Φέτος, θέλω να ρίξω λίγο τους τόνους και να αντιμετωπίζω καταστάσεις που προκύπτουν λίγο πιο χαλαρά. Στην τελική, δεν είμαστε γιατροί, δεν κάνουμε επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, μία εκπομπή έχουμε που ασχολείται με την επικαιρότητα, ενημερώνει και ψυχαγωγεί».

 

 

Άρα οι εντάσεις που παρακολουθήσαμε δεν ήταν στημένες, όπως ειπώθηκε από κάποιους.

«Εσύ που με γνωρίζεις πολύ καλά, καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι στημένο. Έτσι είμαι εγώ, αν τσακωθώ με σένα, με τον Θέμη Μάλλη, με κάποιον άλλο συνεργάτη μου, είμαι ικανή να σηκωθώ να φύγω. Μετά λέω στον εαυτό μου «Κατερίνα, τι κάνεις, δεν σέβεσαι τον τηλεθεατή; Γύρνα πίσω». Ξεσπάω και μετά από λίγο μου περνάει. Αν και είμαι ταύρος, έχω πολλούς πλανήτες στον Κριό, γίνομαι παρορμητική και πολλές φορές λειτουργώ λάθος σε αυτά τα θέματα».