Η Ναταλία Γερμανού και η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάζουν τα δυο νέα μουσικά shows στον Alpha.

Δύο νέα μουσικά shows φαίνεται να φέρνει ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha. Πρόκειται για το «Secret Song» και «Chart Show», όπου αν όλα πάνε καλά, η Ναταλία Γερμανού και η Δέσποινα Βανδή θα πάρουν θέση για την παρουσίαση.

Σχετικά με την παρουσίαση του «Chart Show», το γνωστό από τη Ναταλία Γερμανού, επικρατέστερη που θα την αναλάβει είναι η Δέσποινα Βανδή, χωρίς όμως ακόμη να έχει κλείσει. Το εν λόγω show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00μ.μ. στη θέση του J2US.

Το «Chart Show» θα είναι όπως το γνωρίζουμε ήδη. Θα έχει καλεσμένους και θα ερμηνεύονται στο πλατό και ορισμένα τραγούδια από αυτά που θα βρίσκονται στην κορυφή.

Αν λοιπόν το παραπάνω τηλεοπτικό σχέδιο εξελιχθεί κατά το αναμενόμενο, τότε κατά πάσα πιθανότητα η παρουσιάστρια του «Secret Song» θα είναι η Ναταλία Γερμανού.

Το «Secret Song» θα είναι ένα ψυχαγωγικό σόου στο οποίο δεν θα περιλαμβάνεται διαγωνιστικό μέρος. Διάφοροι επώνυμοι καλεσμένοι θα εμφανίζονται στο πλατό και θα δημιουργείται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που θα αφορά στο μυστικό τους τραγούδι.

Το συγκεκριμένο show, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο ή ακόμη και το Μάιο, επειδή θα εμπεριέχει και συνεντεύξεις θεωρείται ότι θα ταιριάζει απόλυτα στη Ναταλία Γερμανού, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε έχει μεγάλη εμπειρία.