Πιάστηκαν στα χέρια στο Survivor!

Το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε, και όπως δείχνουν τα πράγματα -και αυτή η σεζόν- θα έχει πολλές ανατροπές και απρόοπτα!

Δεν έχει πολύ καιρό από την έναρξη του 5ου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και άναψαν τα αίματα ήδη!

Το φετινό Survivor χαρακτηρίζεται για τις ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι, γεγονός που όπως φαίνεται έχει ήδη τεντώσει το «σχοινί» της υπομονής και των δύο ομάδων. Η έλλειψη φαγητού σε συνδυασμό με την έλλειψη ασφαλούς καταλύματος και τις εναλλαγές του καιρού έχει ως αποτέλεσμα τα νεύρα των δύο ομάδων να έχουν κλονιστεί, φέρνοντας εντάσεις και στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Καθημερινά οι διαγωνιζόμενοι των δυο ομάδων «Διάσημοι και Μαχητές» παλεύουν με όλη τους την ενέργεια –που συνεχώς μειώνεται λόγω των συνθηκών, ώστε να διεκδικήσουν τα πολυπόθητα έπαθλα, εξασφαλίζοντας έτσι την τροφή, την επικοινωνία αλλά και τη διαμονή τους στο δύσκολο αυτό ριάλιτι. Ο ανταγωνισμός, σαφώς, είναι μεγάλος!

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα απρόοπτα…

 

 

Το χρονικό του καβγά

Ο παίκτης των «Διάσημων», Γιωρίκας Πιλίδης, κατάφερε να βάλει καλάθι και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ωστόσο ο αντίπαλος παίκτης από την ομάδα των «Μαχητών», ο Γιώργος Κατσαούνης, όρμηξε με φόρα επάνω του για να διακόψει τη πορεία του με αποτέλεσμα ο Γιωρίκας να καταλήξει πεσμένος κάτω. Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να κλιμακωθεί η ένταση μεταξύ των δυο παικτών, οι οποίοι πιάστηκαν στην συνέχεια στα χέρια. Οι συμπαίκτες τους ευτυχώς τους χώρισαν αποκρούοντας το σενάριο ενός πιο έντονου καβγά, αλλά τα βλέμματά τους τα έλεγαν όλα και φαίνεται ότι ο ένας βλέπει στον άλλον ως έναν ισχυρό αντίπαλο.

Στον καβγά ακούστηκε να φωνάζει ο Γιώργος Κατσαούνης: «Μάζεψε το στόμα σου», κι ο Γιωρίκας Πιλίδης του απάντησε σε έντονο ύφος: «Γιατί τι θα μου κάνεις;»

Ταυτόχρονα ένταση ξέσπασε και στις κερκίδες ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπου οι διαγωνιζόμενοι φαίνεται πως ήταν και αυτοί στα όρια τους.