Κολωνός: Οδηγείται στη φυλακή και ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου για τον βιασμό της 12χρονης

Οδηγείται στη φυλακή ο 36χρονος που εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την ποινική μεταχείριση του 36χρονου κατηγορουμένου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, κλήθηκαν να λύσουν με βούλευμα οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, καταλήγοντας τελικά στην απόφαση ότι ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί. Να σημειωθεί πως η απόφαση τους αυτή είναι σύμφωνη με την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί, σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

 

Η απόφαση αυτή των δικαστών επηρεάστηκε από το γεγονός πως το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε τον κατηγορούμενο, με τον οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

 

Με την σύλληψη του 36χρονου ο αριθμός των προφυλακιστέων ανέρχεται στα έξι άτομα, και εκτιμάται πως ο αριθμός αυτός θα ανεβεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες από τις αποφάσεις θα πάρει η ανακρίτρια, με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.