Κατερίνα Στικούδη: Με ποια έκοψε επαφές και την διέγραψε στο Instagram επειδή είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού της;

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και στον δημοσιογράφο Χρήστο Ρούτα, μίλησε γνωστή τραγουδίστρια για την αλλαγή της Κατερίνας Στικούδη απέναντι της.

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και στον δημοσιογράφο Χρήστο Ρούτα, μίλησε γνωστή τραγουδίστρια Naya, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε στη Χειμάρρα, ενώ μίλησε και για την Κατερίνα Στικούδη.

 

Η Naya ανέφερε πως όταν αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Κατερίνας Στικούδη δεν ήξερε πως εκείνη δεν το είχε αποκαλύψει, αναγνωρίζοντας πως αυτό δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Αποκάλυψε μάλιστα πως μετά την δημοσιοποίηση του φύλου του μωρού, η Κατερίνα Στικούδη σταμάτησε να της μιλάει ενώ την διέγραψε και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Όσα είπε η Naya

«Δεν έχω περάσει εύκολα παιδικά χρόνια. Όταν μεγαλώνεις σε ένα περιβάλλον κάθε τρεις και λίγο προσπαθεί να μπει κάποιος σπίτι σου να σε κλέψει ή να σε σκοτώσει είναι περίεργο. Θυμάμαι πολλές φορές να είμαι με τον μπαμπά μου και να βγαίνουμε έξω από το σπίτι για να δούμε αν είναι κάποιος να παραφυλάει. Θυμάμαι σφαίρες να πέφτουν μπροστά στα πόδια μας, θυμάμαι ότι αντί για παιχνίδια, είχαμε αντικείμενα χρήσιμα για τον πόλεμο», είπε αρχικά η Naya .

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Κατερίνας Στικούδη: «Τότε στην συνέντευξη, χωρίς να το θέλω είπα ότι περιμένει αγοράκι και όταν βγήκε η συνέντευξη συνειδητοποίησα ότι δεν το έχει πει η ίδια αυτό το πράγμα, ήταν μεγάλο λάθος, φάουλ. Δεν έγινε επίτηδες αλλά από τότε η Κατερίνα δεν μου μιλάει. Με έχει μπλοκάρει και στο Instagram».