Κρήτη: Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι μέσα στο όχημά του – Ζητά δικαίωση ο πατέρας του θύματος

Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο στην περιοχή της Μεσαράς, στην Κρήτη.

 

«Του έριξαν σαν εκτελεστές»

 

Το πρωί της Τετάρτης 23/8 ο 22χρονος που φέρεται ως το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο στην περιοχή της Μεσαράς, στην Κρήτη, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο 22χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέφευγε της σύλληψης καθώς με τη βοήθεια φιλικών του προσώπων κρυβόταν επί σχεδόν 3 εβδομάδες.

 

Ωστόσο, σήμερα Τετάρτη 23/8, ο νεαρός δράστης πέρασε την πύλη του αστυνομικού μεγάρου μέσα σε ένα μεγάλο αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4, ενώ έξω από το μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος συγγενών του. Να σημειωθεί πως η ταυτότητά του είχε γίνει γνωστή από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς, αφού αξιοποιήθηκε πολύ σύντομα βιντεοληπτικό υλικό που δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας.

 

Την ίδια ώρα ο 29χρονος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με την πορεία της υγείας του να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του.

 

Την ίδια ώρα ο πατέρας του 29χρονου ζητά δικαιοσύνη

Σε δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του 29χρονου θύματος ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν».

 

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Τέλος, ο πατέρας ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.