Μαρία Αναστασοπούλου: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και ζητά συγγνώμη για λάθη που έγιναν

Οριστικό φινάλε μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ για την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου.

 

To πρωί της Παρασκευής 22/7 η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σήμερα», κ. Μαρία Αναστασοπούλου, έριξε αυλαία μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης με την ίδια να ζητάει «συγγνώμη» για λάθη που έγιναν, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τη διοίκηση του σταθμού όσο και το τηλεοπτικό της κοινό.

 

Ο αποχαιρετισμός

Συγκινημένη η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις να πεις. Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι ειλικρινής. Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω τη δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φίλους μου που τους βλέπω εδώ.

 

Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, είναι πρώτα απ’ όλα φίλοι. Εμείς έχουμε ανοίξει λογαριασμούς τα πρωινά και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και τις αχρείαστες εντάσεις».

 

Την απόφαση της αποχώρησης από τον σταθμό του ΣΚΑΙ -έπειτα από 15 χρόνια- πήρε η Μαρία Αναστασοπούλου βάζοντας πλώρη για νέα τηλεοπτικά μονοπάτια, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά.