Μας χαμογελά και πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου – Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας της

Πρεμιέρα θα κάνει τον Σεπτέμβριο η ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες η Σίσσυ Χρηστίδου. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50π.μ., λέγοντας στους τηλεθεατές το πρώτο χαμογελαστό καλημέρα της φετινής σεζόν.

 

Η εκπομπή θα δίνει ραντεβού σταθερά κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA στις 09:50π.μ.

 

Ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή

Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο θα μοιράζαμε χαμόγελα. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά το «Χαμογέλα και πάλι!».

 

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει και πάει ένα βήμα παρακάτω τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει και αναλύει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

 

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.

 

Η παρουσίαση & η ομάδα

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την παρέα και ομάδα της την οποία απαρτίζουν: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη οι οποίοι ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

 

Συντελεστές Εκπομπής

Παρουσίαση: Σίσσυ Χρηστίδου

Ομάδα της εκπομπής: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Ελένη Βουλγαράκη

Αρχισυνταξία: Βένια Καραγιάννη

Σκηνοθεσία: Νατάσσα Ιωάννου

Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου

Παραγωγός: Μαρία Κυριαζή