Νίκος Κουρκούλης: Ξέσπασε καυγάς σε συναυλία του στην Καβάλα – Όλες οι λεπτομέρειες

Έντονος καυγάς ξέσπασε σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα, μεταξύ θαμώνων.

 

Στην Καβάλα έδωσε συναυλία ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης μαζί με την Βασιλική Νταντά, στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 1.500 θεατές. Ωστόσο η βραδιά δεν κύλησε ομαλά, καθώς τα ξημερώματα ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ θαμώνων.

 

Ο καυγάς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso και του Βαγγέλη Καράλη, την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συναυλία μαζί με την Βασιλική Νταντά για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, στην οποία έδωσαν το «παρών» περίπου 1.500 θεατές.

 

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, και ενώ το κέφι είχε ανάψει ερμηνεύοντας ο Νίκος Κουρκούλης επιτυχίες του, ένας θαμώνας Βουλγάρικης καταγωγής θέλησε να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Ωστόσο αυτό δεν ήταν εύκολο να συμβεί, καθώς τα τραπέζια και οι καρέκλες που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

 

Ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση από τον Βούλγαρο θαμώνα όμως αντέδρασε καθώς γνώριζε πολεμικές τέχνες, κι έτσι κατάφερε να τον ακινητοποιήσει αφού προηγουμένως τον είχε γρονθοκοπήσει. Στη συνέχεια, η παρέα του Βούλγαρου αντέδρασε κι έτσι ο καυγάς γενικεύτηκε.

 

Βλέποντας επί σκηνής ο Νίκος Κουρκούλης το θέαμα του καυγά, διέκοψε τη συναυλία, με υπαλλήλους του δήμου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.