Νίκος Μουτσινάς: «Αυτά τα τέσσερα χρόνια μου φάνηκαν…104»

Στο σταθμό που τον φιλοξένησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αναφέρθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», Νίκος Μουτσινάς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου, η μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλό Μεσημεράκι» προβλήθηκε για τελευταία φορά, καθώς όπως είχε αναφέρει μέσα στον προηγούμενο χειμώνα ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο ο ίδιος του δεν μετακινήθηκε καθόλου από την αρχική του θέση επί του θέματος.

 

Ερχόμενοι στο πρόσφατο παρελθόν, με την εκπομπή να βρίσκεται στο τέλος της, ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον σταθμό του ΣΚΑΙ που τον φιλοξένησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Χαρακτηριστικά είπε: «Θα ξεκινήσω από την καναλάρα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλω, γιατί αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν 104, γιατί ήμασταν κάθε μέρα εδώ. Να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ, γιατί πέρασα πολύ ωραία, έχω κάνει κάποιες βόλτες στα κανάλια, είναι μεγάλη αλήθεια.

 

Να τους ευχαριστήσω όλους, έναν-έναν προσωπικά, που μας άφησαν να κάνουμε αυτό που θέλαμε, χωρίς να μας βάζουν εμπόδια. Δεν είναι αυτονόητο, γι’ αυτό το λέω. Τους εύχομαι να είναι καλά, να πάνε όλα τα προγράμματα εξαιρετικά του χρόνου. Να πάνε όλα καλά, θα τους θυμάμαι με αγάπη».