Ο Μητσοτάκης μίλησε από τη Θεσσαλονίκη: «Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντήθηκε με βουλευτές της ΝΔ και με εκπροσώπους φορέων.

 

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συναντηθεί με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων. Μάλιστα κατά την διάρκεια των συναντήσεων ο ίδιος του δήλωσε:

 

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας»

 

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε πως βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

Τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό κλιμάκιο που τον συνοδεύει, υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης. Η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

Στη διάρκεια των συναντήσεων παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης άκουσε αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.