Ο Ουντόκα έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του – Πιθανό να αποβληθεί για όλη την σεζόν

Αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του έρχεται ο προπονητής των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, καθώς παραβίασε εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

 

Απειλείται με αποβολή για όλη την σεζόν 2022/23 ο προπονητής των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, καθώς παραβίασε εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο Ίμε Ουντόκα φαίνεται πως έχει συνάψει σχέση με μία υπάλληλο της ομάδας, παραβιάζοντας έτσι έναν από τους εσωτερικούς κανόνες της ομάδας, γεγονός που έχει σημαντικές κυρώσεις τιμωρητικού χαρακτήρα.

 

Μάλιστα όπως συμπληρώνει στο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ ο κόουτς των Κελτών, Σαμς Σαράνια: «είχε μια ακατάλληλη και συναινετική σχέση με μια γυναίκα μέλος του επιτελείου της ομάδας». Άξιο υπενθύμισης είναι το γεγονός πως ο Ουντόκα είναι παντρεμένος από το 2015 με την ηθοποιό Νία Λονγκ και έχουν μαζί ένα παιδί από το 2011.

 

Παρόλα αυτά, από το στρατόπεδο των Σέλτικς φέρονται να πιστεύουν ότι παρά το ενδεχόμενο αυτής της αυστηρής ποινής, δεν τίθεται θέμα απόλυσής του.

 

Σε περίπτωση που ο Ουντόκα τιμωρηθεί με έναν χρόνο αποκλεισμό, τότε είναι πολύ πιθανό την θέση του ως προσωρινός προπονητής να πάρει ο άμεσος βοηθός του, Τζο Ματσούλα.