Άκης Πετρετζίκης: Η γέννηση της κόρης του και οι πρώτες δηλώσεις

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο γνωστός Έλληνας σεφ Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγος του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, καθώς γίναν γονείς για δεύτερη φορά.

 

Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς ο γνωστός Έλληνας σεφ Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγος του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, καθώς το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η νεογέννητη κόρη τους.

Την ευχάριστη είδηση της γέννησης γνωστοποίησε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με το χέρι της νεογέννητης πριγκίπισσάς του. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!».

 

Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση

Η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε μετά τη γέννηση της κόρης του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε πολύ».