Τα είπε όλα! – Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε με ξεκάθαρα λόγια για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά

Έξω από τα δόντια τα είπε η Ραμόνα Βλαντή σχετικά με την πρεμιέρα του GNTM, μιλώντας για όλους και όλα.

 

Πρεμιέρα για τη νέα φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε το GNTM και μάλλον τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν! Πιο συγκεκριμένα η κριτική επιτροπή, τα σχόλια τους, η χημεία τους έδειχναν μία αμήχανη κατάσταση που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν «κριτική».

 

Η Ραμόνα Βλαντή μιλά για το GNTM

Για τη βραδιά της πρεμιέρας μίλησε η Ραμόνα Βλαντή η οποία με απίστευτη ειλικρίνεια μίλησε ανοιχτά για όλα. Στη αρχή αναφέρθηκε στη γενική εικόνα της πρεμιέρας, δηλώνοντας πως «βαρέθηκε λίγο» και πως «σε κάποια σημεία είχε ενδιαφέρον». Επιπλέον μίλησε για την κριτική επιτροπή αναφέροντας πως «δεν της αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις». Ωστόσο στη συνέχεια των δηλώσεων της έγινε πιο συγκεκριμένη, κατακεραυνώνοντας τη Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ δε δίστασε να πει πως «Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».

 

 

Η δήλωση

«Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της»! 

«Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή».

«Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».