Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε πως είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς (!)

Για όλα μίλησε ο πρώην παίκτης του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, δίνοντας πληροφορίες τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια όσο και για την προσωπική του ζωή.

 

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε την Παρασκευή 30/9 ο πρώην παίκτης του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης.

Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «All Star Survivor» αλλά και στο αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Μίλησε επίσης για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αν θα υπήρχε ενδεχόμενο να τον αφήσει να πάει μονός του στο «All Star Survivor».

 

Τι δήλωσε στην κάμερα

Ο Σάκης Κατσούλης αρχικά αναφέρθηκε στο All Star Survivor δηλώνοντας: «Εννοείται μου έχει γίνει πρόταση. Έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις. Έχει υπάρξει ένα κοινό σημείο, παρ’ όλα αυτά, δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν έχει υπογράψει ούτε η Μαριαλένα από όσο ξέρω, εάν δεν μου λέει ψέματα, γιατί δεν πήγαμε μαζί στο ραντεβού. Οι προτάσεις είναι πολύ τιμητικές και για τους δύο. Όμως επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και το πρότζεκτ ξεκινά μετά από τρεις μήνες, δεν θέλω να πάρω κάποια δεσμευτική απόφαση».

 

Στη συνέχεια μίλησε για το αν θα υπήρχε ενδεχόμενο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τον αφήσει να πάει μονός του, δηλώνοντας: «Η Μαριαλένα δεν θα με αφήσει να πάω μόνος μου. Το ζήσαμε μαζί, θέλουμε να το ξαναζήσουμε μαζί, αλλά κανείς δεν ξέρει το αύριο».

 

Ο Σάκης όμως μίλησε και για πιο προσωπικά ζητήματα, και συγκεκριμένα για το αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ έτοιμος να γίνω μπαμπάς, είμαι και σε ηλικία να γίνω μπαμπάς, θα δούμε. Στο μυαλό μου όπως το έχω, χωρίς να έχω παιδιά, λέω 2».