Οι TikTokers μας δείχνουν το trick για να βρίσκουμε πάντα τη σωστή απόχρωση κραγιόν

Μήπως είναι σκούρο; Ή μήπως πολύ ανοιχτό; Ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματος μου; Μήπως δε με κολακεύει; Πόσες φορές έχουμε όλες αναρωτηθεί όλα αυτά για την απόχρωση του κραγιόν μας; Πολλές! Και οι ερωτήσεις παραμένουν στην σκέψη μας κάθε φορά που είναι να βαφτούμε ή να επιλέξουμε ένα καινούργιο χρώμα ή απόχρωση κραγιόν! Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτό!

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν μια περιποιημένη όψη, και εκτός από τα μάτια όλες θέλουμε οι γύρω μας να κρέμονται από τα χείλη μας! Πρακτικά αυτό σχετίζεται και με το περιεχόμενο των λέξεων που βγαίνουν από τα χείλη μας…αλλά εδώ θα εστιάσουμε στα της όψης!

Όλες οι γυναίκες επενδύουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, αρκετά χρήματα στα καλλυντικά προϊόντα και ιδιαιτέρως στα προϊόντα του μακιγιάζ. Το κραγιόν είναι βασικό στοιχείο για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και μια περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση. Όμως το θέμα θέλει συζήτηση! Το να επιλέξει μια γυναίκα ένα κραγιόν είναι πιο περίπλοκο απ’ όσο ακούγεται, μιας και συνοδεύεται από ένα σωρό ερωτήσεις σχετικά με το αν ταιριάζει ο τόνος του κραγιόν με το χρώμα των ματιών, του δέρματος, με το στυλ κοκ.

Η αλήθεια είναι πως η εύρεση της σωστής απόχρωσης κραγιόν δεν είναι και εύκολη υπόθεση αν κάποια δεν είναι αισθητικός, επαγγελματίας makeup artist ή κάτι παρεμφερή. Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις έχουν και αυτές μια βάση. Μια βάση που στηρίζεται η αμφιβολία της καθεμιάς. Η απόχρωση της επιδερμίδας, το χρώμα των ματιών, το χρώμα των μαλλιών είναι όντως κάποιοι παράγοντες που μια γυναίκα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της ώστε να επιλέξει το ιδανικό, για την ίδια, κραγιόν.

 

Το TikTok και τα διάφορα trends & tricks

Η τεχνολογία εξελίσσεται και σίγουρα βοηθάει το καταναλωτικό κοινό να βγει από το αδιέξοδο και σε ζητήματα που αφορούν το…κραγιόν! Νέες εφαρμογές όπως το TikTok έχουν ήδη μπει στις ζωές όλων μας. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά επισκέπτονται την εν λόγω εφαρμογή για να διασκεδάσουν αλλά και να ενημερωθούν, δημιουργώντας νέες τάσεις, διάφορα trends, καθώς και νέες θέσεις εργασίας. Και κάπου εδώ πρέπει να πούμε πως οι TikTokers πλέον μοιράζονται με το κοινό όχι μόνο διασκεδαστικά βίντεο αλλά και συμβουλές. Έτσι λοιπόν οι Βeauty TikTokers δίνουν τα φώτα τους και τις συμβουλές τους και επί του θέματος της σωστής επιλογής του κραγιόν!!!

 

Οι Βeauty TikTokers μιλούν για τη ν επιλογή της σωστή απόχρωσης κραγιόν

Ότι ξέρεις ξέχνα το! Σύμφωνα με το ΤικΤοκ το να δοκιμάζει μια γυναίκα το κραγιόν στον καρπό της, για να δει αν κολακεύει την επιδερμίδα της, είναι ανούσιο. Άλλωστε μη ξεχνάμε και την υγειονομική πανδημία του Covid-19 και τα μέτρα προστασίας που καθιστούν αδύνατη μια τέτοια δυνατότητα. Αφού λοιπόν ήρθαν και ναυάγησαν όλα όσα ξέραμε ή κάναμε στο παρελθόν, πάμε να δούμε τι προτείνουν οι TikTokers.

Για να βρεις την τέλεια απόχρωση κραγιόν, σύμφωνα με τους Βeauty TikTokers, θα χρειαστείς το μολύβι φρυδιών σου καθώς και το ρουζ σου. Η διαδικασία έχεις ως εξής: Με το μολύβι φρυδιών θα τονίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου και μετά θα απλώσεις στα χείλη σου το ρουζ σου. Τέλος, θα απλώσεις lip gloss σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Τόσο γρήγορο και τόσο απλό!

@addisonre♬ original sound – Kenzie B 🐝