Παγωτατζίδικο στις ΗΠΑ κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες – Δείτε τον λόγο!

Παγωτατζίδικο στις ΗΠΑ επιχείρησε και κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, καταρρίπτοντας το ήδη εντυπωσιακό προηγούμενο ρεκόρ.

 

Το επεδίωξε και τα κατάφερε ένα κατάστημα πώλησης παγωτών στην Αριζόνα των ΗΠΑ, σημειώνοντας νέο ρεκόρ Γκίνες επειδή… προσφέρει 266 διαφορετικές γεύσεις μίλκσεϊκ!

Πιο αναλυτικά, το παγωτατζίδικο «Snow Cap», που βρίσκεται στην πόλη Σέλιγκμαν, κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Για την ανάγκη της αναγνώρισης του ρεκόρ η οικογένεια Ντελγκαντίγιο, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, έφτιαξαν σε μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά όλες τις διαθέσιμες γεύσεις μίλκσεϊκ ώστε να το καταγράψει ο κριτής του οργανισμού «Guiness World Records Ltd» που πιστοποιεί τα ρεκόρ.

Ανάμεσα στις 266 διαφορετικές εκδοχές του μίλκσεϊκ, ασυνήθιστες ήταν αυτή με το φυστικοβούτυρο και τις ροδέλες κρεμμυδιού, μπανάνας και τσίλι και πορτοκάλι και μπιφτέκι ψαριού.

Επιθεωρητής φρόντισε να φτιάχνονται όλα τα ροφήματα σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής.

 

Η ιστορία του «Snow Cap»

  • Η επιχείρηση ανήκει στην οικογένειά Ντελγκαντίγιο εδώ και πολλά χρόνια.
  • Το 1953, ο Χουάν Ντεγκαντίγιο άνοιξε το drive in κατάστημα παγωτών και ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον μενού που ήθελαν να δοκιμάσουν οι κάτοικοι της Αριζόνα.