Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πρώην παίκτης του GNTM

Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε πρώην παίκτης του GNTM 4, ενώ αναμένεται σύντομα να αναλάβει και έναν νέο ρόλο…αυτόν του πατέρα!

 

Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε ο Μάκης Κατσανέας, πρώην παίκτης του GNTM 4, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα  γίνει πατέρας!

Τον Μάκη Κατσανέα τον γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του ριάλιτι μόδας στον 4ο κύκλο, ενώ λίγο μετά ανέλαβε ρόλο «ειδικευόμενου ορθοπεδικού» στην σειρά «Κλινική».

 

Την είδηση του γάμου γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μία μακροσκελή ανάρτηση με την οποία και ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι παντρεύτηκε την σύντροφό του, Φανή.

 

Μάλιστα, μοιράστηκε μαζί μας και φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο και παράλληλα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει σύντομα μπαμπάς!

 

Η ανάρτηση

«Εχθές λοιπόν έδεσα τα ιερά δεσμά με την Φανή, με έναν άνθρωπο που για αρκετά χρόνια μοιραζόμασταν, μοιραζόμαστε και θα μοιραζόμαστε τα πάντα… Ξέρετε… πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή κάποιων άλλων ανθρώπων για κάποιο λόγο.

Σύντροφος σημαίνει Συν-τρέφω, δηλαδή προσθέτω πράγματα στον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και δεν του αφαιρώ τίποτα, μόνο τότε τον αγαπάω πραγματικά! Η Φανή και εγώ ή εγώ και η Φανή, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και όλα τα άλλα που κάνουν έναν άνθρωπο να νιώθει ασφάλεια και ταυτόχρονα ελευθερία! Η κάθε μέρα είναι διαφορετική και η ζωή μας μικρή, γι’αυτό και κάθε μέρα ταξιδεύουμε σαν να παίζουμε μια καινούργια πίστα σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ο γάμος όμως είναι η τιμή ενός ζευγαριού, ένα όμορφο πλάσμα όπου λέγεται παιδί είναι η λύτρωσή του, είμαι άπειρα συγκινημένος και πλημμυρισμένος από ευλογία!

Όποιος γύρισε να πει ότι ξέρει κάνει λάθος, όλοι μας μαθαίνουμε… Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, καταλαβαίνω ότι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο είναι να είναι υγιές το σπίτι σου, να έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν, να τολμάς με σύνεση, να ζεις τα πάντα, αλλά με σεβασμό προς τον εαυτό σου και στους άλλους…

Θα γίνω πατέρας, αισθάνομαι απίστευτα τυχερός, χαρούμενος πολύ που θα έχω όλη την ενέργεια μέσα μου και τα “νιάτα” ψυχικά και σωματικά για να γίνω ο καλύτερος της φίλος! Τέλος, ορκισμένος να γίνω ένας σούπερ ήρωας της κόρης μου και της γυναίκας μου!

 

Υ.Γ Ευχαριστώ τους πάντες για τα υπέροχα και γλυκά μηνύματα που μου έχουν στείλει!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάκης Κατσανέας.