Ζευγάρι της ελληνικής showbiz «Πέταξαν» την βέρα τους ένα χρόνο μετά τον γάμο τους

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz 12 μήνες μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.

 

Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο Διονύσης Αλέρτας είναι πλέον ελεύθερος και τυπικά καθώς βγήκε το διαζύγιό του με τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου.

 

Να θυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Εκάλη, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους. Ωστόσο, φαίνεται πως οι δύο αντιμετώπιζαν μία σοβαρή κρίση στο γάμο τους από το καλοκαίρι, γεγονός που έπαιξε πιθανόν και καθοριστικό ρόλο στην απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του προβεβλημένου pastry chef είχε δηλώσει πως: «Ουσιαστικά μεταξύ τους όλα έγιναν πολύ γρήγορα», ενώ η ίδια πηγή ανέφερε ότι: «Η εγκυμοσύνη ήρθε πριν καλά καλά γνωριστούν. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς, ήταν ερωτευμένοι, αλλά τελικά η καθημερινότητα λειτούργησε εις βάρος της σχέσης τους. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους δύο γιατί αγαπούν πολύ το παιδί τους».

Ο Διονύσης φαίνεται πως έχει εστιάσει στον ποιοτικό χρόνο με τον γιό του, καθώς συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στο Ιnstagram. Μάλιστα σε μία του λεζάντα ο ίδιος έγραψε:

 

«Τα παιδιά δεν θέλουν καλό σύζυγο ή καλή σύζυγο, καλούς γονείς θέλουν»

 

Σχετικά με τα social media του Διονύση Αλέρτα αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει ήδη σβήσει από τον λογαριασμό του όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, κάτι που όμως δεν ισχύει και για τη Νάγια Φωτοπούλου.