Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Οι προετοιμασίες

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε στενό κύκλο αναμένεται να γίνει ο γάμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

 

Πλούσιο ρεπορτάζ επί του προσεχή γάμου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είχε σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο «Super Κατερίνα», στο οποίο δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία του ζευγαριού αλλά και το πως αυτός θα γίνει.

 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς αναμένει τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού αλλά και λόγω του ότι σε λίγες ημέρες πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

 

Να σημειωθεί πως ο γάμος θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με παρουσία μόνο των γονιών του ζευγαριού και των δύων ατόμων που θα είναι εκεί ως μάρτυρες.

 

Οι προετοιμασίες

Το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία γάμου. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, χρειάζονται επίσης δύο άδειες ΔΕΚΟ από τον Δήμο που ζουν και οι δύο άνθρωποι που θέλουν να παντρευτούν, δημοσίευση σε εφημερίδα καθημερινή που κυκλοφορεί Πανελλαδικά, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχική πράξη γέννησης, δύο παράβολα των 18 ευρώ και τις δύο ταυτότητες.

 

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Μετά το αναλυτικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου για τον γάμο της της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Καταλαβαίνουμε ότι ο πρώτος γάμος θα είναι πολιτικός, μετά είπαμε θα κάνουν κάτι μεγάλο, έναν θρησκευτικό γάμο, με το καλό να τους έρθει και το μωράκι», και πρόσθεσε: «Άντε με το καλό και στα δικά μας οι ελεύθερες».