Πριγκίπισσα Charlotte: Εμφανίστηκε σε βίντεο με τον πατέρα της – Αυτός είναι ο λόγος!

Σε μια σπάνια εμφάνιση της προχώρησε η πριγκίπισσα Charlotte, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Συγκλονίζει η ομοιότητα της με τη μητέρα της, Kate Middleton!

 

Εμφανίστηκε σε ένα βίντεο με τον πατέρα της, πρίγκιπα William η πριγκίπισσα Charlotte για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην βρετανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο δούκας του Cambridge, πρίγκιπας William, στο εν λόγω βίντεο ευχήθηκε μαζί με την πριγκίπισσα στην βρετανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, λέγοντας: «θέλουμε και οι δύο να ευχηθούμε στις λέαινες καλή τύχη σήμερα, τα έχετε πάει περίφημα στο πρωτάθλημα και σας στηρίζουμε μέχρι το τέλος». Η δήλωση αυτή έγινε για τον  τελικό αγώνα του Euro 2022 ενάντια στη Γερμανία.

Η μικρή πριγκίπισσα με απίστευτη γλυκύτητα, όμοια με αυτή της μητέρας της, κοιτώντας την κάμερα  ευχήθηκε: «Καλή επιτυχία. Ελπίζω να κερδίσετε».

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στις επίσημες σελίδες του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στο Instagram και το Twitter. Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια των fans, τα οποία και είχαν ως επίκεντρο την ομοιότητα της νεαρής πριγκίπισσας με την μητέρα της αλλά και την πριγκίπισσα Diana, ενώ επαινέθηκε όσο ποτέ η ομορφιά και η χάρη της.