Πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό του Survivor All Star;

Ο Γιώργος Λιανός γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για το τι θα δούμε στο μεγάλο τελικό!

 

Άραγε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star» κρύβει μυστικά και εκπλήξεις…όπως μια πρόταση από τον Σπύρο Μαρτίκα στη Βρισηίδα Ανδριώτου;

 

Ο παρουσιαστής του «Survivor All Star», Γιώργος Λιανός, γύρισε στα πάτρια εδάφη για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ των άλλων ανάφερε:

«Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα»!

 

Και πρόσθεσε: «Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό. Ας μείνουμε στα αγωνιστικά»!

 

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός τόνισε: «Έφαγα ξύλο όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του Survivor και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω τι κάθομαι και μιλάω. Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησε. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το Survivor και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη».