Σοκάρει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό – Στο επίκεντρο των ερευνών 5 ακόμα άτομα

Τουλάχιστον 1000 σελίδες αριθμεί η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 53χρονου άνδρα από την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων, για τον βιασμό και την εκπόρνευση ενός κοριτσιού ηλικίας 12 ετών.

 

Τις τελευταίες ώρες άφωνοι έχει μείνει η Ελληνική κοινωνία με την είδηση της υπόθεσης του Κολωνού, όπου 53χρονός άνδρας φαίνεται πως βίαζε και εκπόρνευε μία ανήλικη κοπέλα ηλικίας 12 χρόνων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ειδήσεις πρώτος και βασικός κατηγορούμενος είναι ο 53χρονος άνδρας καθώς κι ένας 42χρονος, ενώ παράλληλα διερευνάται και ο κύκλος των υπόπτων.

 

Κατόπιν της καταγγελίας της μητέρας της 12χρονής κι έπειτα από ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., για σχεδόν έναν μήνα, σχηματίστηκε δικογραφία για τη δράση του 53χρονου φερόμενου βιαστή της 12χρονης, που σύμφωνα με τις κατηγορίες την εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως το σύνολο του όγκου της δικογραφίας είναι αριθμητικά τουλάχιστον 1000 σελίδων στις οποίες έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου, που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, ενώ είναι καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στην 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

 

Φρίκη και αηδία προκαλούν και οι περιγραφές από τη δικηγόρο της 12χρονης, κ. Ασπασίας Ταραχοπούλου, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη. Μεταξύ των άλλων είπε: «Δεν είναι καλή η κατάσταση ούτε της οικογένειας, ούτε το παιδιού πολύ περισσότερο. Έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χρειάζεται υποστήριξη. Έχει την υποστήριξη της οικογένειάς του και τη δική μου, όσο μπορώ να είμαι κοντά στο παιδί. Βιώνει έναν εφιάλτη καθημερινά, ξανά και ξανά, με όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και με τους δημοσιογράφους που είναι καθημερινά κάτω από το σπίτι της. Κάποια από τα κανάλια έχουν βάλει φωτογραφίες του παιδιού στον Τύπο. Ελπίζουμε να σταματήσει κάπου εδώ όλο αυτό γιατί δεν είναι καλή η κατάσταση της οικογένειας. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά στην οικογένεια, άλλα οκτώ, τα οποία πρέπει να προστατευτούν».