Στον εισαγγελέα ο Αδαμαντίδης – Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Υπέβαλλε μήνυση στον Θέμη Αδαμαντίδη η σύντροφος του για ξυλοδαρμό, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Προχθες το μεσημέρι (1/7) συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά από την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό εις βάρος της. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος.

 

Η δήλωση του δικηγόρου του

Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε σχετικά με το συμβάν:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κ. Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη. Λόγω της απουσίας του κ. Κούγια, στο πλευρό του κ. Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κ. Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».