Τα κορίτσια της Χριστίνας Μπόμπα έχουν πρόγραμμα (!) – Αυτό κάνουν 20 λεπτά τη μέρα οι μικρές

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ποιο είναι το πρόγραμμα που ακολουθούν οι δίδυμες κόρες της ώστε να έχουν παραγωγικό, δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο στην καθημερινότητα τους.

 

Οι περισσότερες μητέρες, αν όχι όλες, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια καθημερινή ρουτίνα για τα παιδιά τους ώστε μέσα από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τα παιδιά τους να νιώθουν ασφάλεια και να λειτουργούν με πειθαρχία.

 

Επ’ αυτής της βάσης και η μητέρα Χριστίνα Μπόμπα  φροντίζει καθημερινά τα κορίτσια της να ακολουθούν την ρουτίνα τους. Η ίδια μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με τις δίδυμες μέσω αναρτήσεων που κοινοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προβάλλοντας τον παραγωγικό, δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο που περνάει με τα κορίτσια της. Μάλιστα οι τελευταίες αναρτήσεις δείχνουν ακόμη μια αγαπημένη δραστηριότητα των κοριτσιών, εκτός από αυτές που γνωρίζαμε ήδη (κολυμβητήριο και messy play).

 

Όπως βλέπετε επισκέπτονται μια φάρμα όπου ταΐζουν ζώα, ζωγραφίζουν, κάνουν πικ νικ και γενικότερα έρχονται σε επαφή με τη φύση.

 

Οι χαριτωμένες δίδυμες όμως έχουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, και ενώ πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι όσο βρίσκονται τα κορίτσια στο σπίτι θα κάνουν χρήση οθονών (κινητά, τάμπλετ κ.λ.π.) χωρίς έλεγχο, η μαμά Χριστίνα τους διαψεύδει καθώς έχει πρόγραμμα και σε αυτό το θέμα. Συγκεκριμένα, όσο εκείνη κάνει 20 λεπτά yoga την ημέρα, τα κορίτσια έχουν 20 λεπτά οθόνης για να δουν τις αγαπημένες τους σειρές, Πέππα το Γουρουνάκι και Bluey.

 

«Οι μικρούλες μας έχουν 20 λεπτά screen time τη μέρα, και η μαμά 20 λεπτά yoga time τη μέρα! By the way το αγαπημένο πρόγραμμα της μαμάς η Bluey και των κοριτσιών η Πέππα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα, συνοδεύοντας το insta story που δείχνει τα κορίτσια στον καναπέ να βλέπουν τηλεόραση και εκείνη να κάνει yoga δίπλα τους.