Τίτλοι τέλους για το «Καλό Μεσημεράκι» – Τι υποσχέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά!

Τέλος εποχής για την ψυχαγωγική εκπομπή της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΙ «Καλό Μεσημεράκι», μια εκπομπή που αγαπήθηκε τόσο για το  περιεχόμενο της όσο και για την όλη παρουσίαση της από τον επιτυχημένο ηθοποιό και παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά.

 

Τίτλοι τέλους έπεσαν την Παρασκευή 30 Ιουλίου για την αγαπημένη εκπομπή του κοινού «Καλό Μεσημεράκι». Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κινήθηκε η διάρκεια της εκπομπής, με πολλές εκπλήξεις τόσο για το κοινό όσο και για τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

 

Μια από αυτές ήταν η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μέσω ζωντανής σύνδεσης, η οποία άφησε άφωνο τον παρουσιαστή. Η παρουσιάστρια με το δικό της μοναδικό τρόπο δήλωσε:

«Είμαι σίγουρη ότι με έχεις κακολογήσει και έχεις πει “καλά, τόσα χρόνια κάνω εκπομπή και αυτή η γυναίκα που περίμενα να είναι εδώ , δεν είναι”. Το έχεις κάνει πες την αλήθεια!», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Το έχω κάνει, δεν μπορώ και να κρυφτώ. Αρχικά τώρα είμαι σε σοκ. Θα τα πούμε τη Δευτέρα, θα σε πάρω τηλέφωνο».

 

«Υπήρχε περίπτωση σήμερα να μην είμαι κοντά σου; Τι φαντάζεσαι; Έχω υπάρξει κοντά σου σε περιόδους που μπορεί άλλους να τους περίμενες να έρθουν στην εκπομπή σου. Εγώ αποδείξει ότι και σε αγαπώ και είμαι δίπλα σου τις στιγμές που έχουν ίσως πιο πολύ αξία να είμαι. Η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί, στις δύσκολες στιγμές μου και τις πιο εύκολες στιγμές μου ήταν μοναδικό. Η θετική σου ενέργεια πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες στιγμές και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

 

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς στην συνέχεια υποσχέθηκε στην παρουσιάστρια πως θα είναι ο πρώτος της καλεσμένος στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Θα βάλω τα κλάματα και είμαι σε πολύ ευσυγκίνητη περίοδο γενικά».