Το iOS 17 και το iPadOS 17 θα κυκλοφορούν μαζί;

Η εταιρεία Apple αναμένεται φέτος θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη διαμορφώνοντας το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της για να επιτρέπει την ταυτόχρονη κυκλοφορία του iOS 17 και του iPadOS 17, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg.

 

Αναφορικά με πέρυσι, το iOS 16 κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ λόγω των αλλαγών που έπρεπε να κάνει η Apple στις εφαρμογές Stage Manager multitasking και στο windows organizer είχε ως αποτέλεσμα το iPadOS να κάνει την εμφάνιση του μετά τις 24 Οκτωβρίου.

 

Ο γνωστός αναλυτής Mark Gurman γράφει ότι έχει πληροφορίες πως η όγδοη έκδοση beta του iOS που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα θεωρηθεί από την Apple ως η τελική beta δοκιμή πριν από την κυκλοφορία της τελικής δημόσιας έκδοσης.

 

 

Σχετικά με τις δυνατότητες που φέρνει μαζί του το iOS 17, αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας εξατομικευμένης Contact Poster, που βλέπουν οι άλλοι χρήστες iPhone όταν τους καλείτε. Μέσω αυτής της λειτουργίας θα σας επιτρέπετε να στείλετε μια κλήση στον τηλεφωνητή και να διαβάσετε το μήνυμα που σας αφήνει ο καλών σε πραγματικό χρόνο.

 

Τέλος, μια νέα λειτουργία του iOS 17 θα είναι πως θα μπορεί να ειδοποιήσει τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Αρκεί να έχουν ένα iPhone που εκτελεί iOS 17.