Τραγουδίστρια χώρισε λίγο πριν τον γάμο της και αποκάλυψε στο Super Κατερίνα:

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης ότι χώρισε λίγο πριν τον γάμο της, γνωστοποιώντας απίστευτές λεπτομέρειες!

 

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα ότι χώρισε από τον Δημήτρη μετά από δύο φορές που είχαν ορίσει ημερομηνία για τον γάμο τους, ενώ στην μικρή της «εξομολόγηση» γνωστοποίησε λεπτομέρειες για τον χωρισμό της που σοκάρουν!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χώρισα και εγώ, άλλη μια φορά. Λίγο πριν τον γάμο. Δε θα πω ποιος το ζήτησε, φαίνεται. Είχαμε ορίσει δυο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Έπρεπε να έχω χωρίσει καιρό πριν. Την τελευταία φορά δεν έγινε κάτι σοβαρό. Απλά έφτασε στο αποκορύφωμα. Στην αρχή ήμασταν μέλι γάλα, για αυτό και αποφάσισα να παντρευτώ. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν τέλεια, ήταν ο ιδανικός άνθρωπος. Μετά άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Όταν έκανα κάτι για μένα και χαιρόμουν τον έβλεπα να βγάζει κακία. Νιώθω ανακουφισμένη, ότι έφυγε ένα βάρος»!

 

Τόνισε μάλιστα πως: «Το αποκορύφωμα ήταν ότι έβγαλα καινούργιο τραγούδι και το έβγαλα κρυφά. Το να βλέπω έναν άνθρωπο να με απειλεί όταν του είπα πως θα φύγω, το θεωρώ πολύ κακία, δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου.

 

Στη ζωή μου δε φοβάμαι, στενοχωριέμαι για τους δικούς μου. Όταν χωρίσαμε μου ζήτησε πίσω τα δώρα του, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα. Ο πατέρας του παιδιού μου με στηρίζει και με βοηθάει. Και αυτός και η γυναίκα του»!