Ζέτα Μακρυπούλια: φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε ξαπλωμένη στην αμμουδιά!

Παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής απολαμβάνει το καλοκαίρι της, μη χάνοντας λεπτό από την ξεκούραση της, μοιράζοντας με τους ακολούθους της φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

 

Λεπτό δε φαίνεται να χάνει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, από τις καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ηλιόλουστο καιρό.

Μετά τη λήξη της σεζόν για το «Rouk Zouk» η Ζέτα έφτιαξε βαλίτσες και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τις διακοπές, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον προορισμό. Η ίδια ωστόσο δε σταματά να δημοσιεύει stories στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram από την χαλαρή καθημερινότητα της, ενώ δεν παραλείπει να αναρτά και φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η ίδια εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει το μαγικό μέρος στο οποίο βρίσκεται, γεγονός που έχει φουντώσει την περιέργεια των followers της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλοντας να μοιραστεί ρεαλιστικά στιγμιότυπα με τους ακολούθους της δεν διστάζει να δημοσιεύει και φωτογραφίες που είναι άβαφη αλλά και αγουροξυπνημένη.

 

Πόζαρε με μαγιό

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, που την απεικονίζουν ξαπλωμένη στην αμμουδιά, φορώντας το μπικίνι της με απίστευτη ανεμελιά και χαμόγελο. Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε:

«Καλησπέρα από διαφορετικές γωνίες!».