Αποθέωση για την Έλενα Παπαρίζου στην Σουηδία με τους Antique

Η διεθνής Ελληνίδα Star βρέθηκε στη Σουηδία σε μία σειρά συναυλιών με τον Νίκο Παναγιωτίδη, που ήταν όλες sold out!

Φαίνεται πως το κοινό «διψά» για την εμφάνιση των Antique και πάλι στο προσκήνιο, καθώς όχι μόνο τους αποθέωσαν σε μία σειρά συναυλιών που είχαν στη Σουηδία, αλλά και φαίνεται να λάτρεψαν το νέο κομμάτι του δισκογραφικού τους reunion με την κυκλοφορία του «Τι Τι».

Πιο συγκεκριμένα, οι Antique εμφανίστηκαν και αποθεώθηκαν στο Γκέτεμποργκ στις 2 Ιουλίου και στην Στοκχόλμη στις 9 Ιουλίου στο φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet («We Who Love’s The 90’s») φέρνοντας «άρωμα Ελλάδας» στο σουηδικό κοινό και κάνοντας το κοινό να παραληρεί “Opa Opa”, «Δυνατά Δυνατά», «Μέρα με τη Μέρα», “Die For You”, το ολοκαίνουργιο «Τι Τι» αλλά και το «My Number One» με το οποίο η Έλενα κέρδισε την Eurovision το 2005. Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν και άλλοι αστέρες, όπως οι Da Buzz, Dr Alban, E-Type, Coolio, Scooter, Antiloop, Las Ketchup κ.α.

Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνισή τους είναι το Χέλσινγκμποργκ στις 23 Ιουλίου. Έπειτα η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει Ελλάδα για να συνεχίσει την καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε τον Ιούνιο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ακούστε εδώ την τελευταία τους επιτυχία: