Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλανδρίου αναδεικνύει τη μουσική πλευρά της έβδομης τέχνης στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου πρόκειται να αναδείξει τη μουσική πλευρά της έβδομης τέχνης στο Θέατρο της Ρεματιάς.

Μετά την έναρξη στις 12 Ιουνίου του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης, με την εμφάνιση της Αμερικανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων «Colorado Springs» σε συνεργασία με την «Underground Youth Orchestra» και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου σε θέση οικοδεσπότη, και τη συνέχιση του προγράμματος στις γειτονιές της πόλης με εκδηλώσεις που υποδέχθηκε ένθερμα το κοινό, ο παλμός της γιορτής του Χαλανδρίου χτυπάει ξανά από την καρδιά του στο θέατρο της Ρεματιάς.

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου οι εκδηλώσεις στη Ρεματιά θα συνεχιστούν με ένα πλούσιο αφιέρωμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου την οποία θα διευθύνει ο Κώστας Ιωαννίδης. Η ορχήστρα της πόλης αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε μια μουσική διαδρομή που ξεκινά από τον βωβό κινηματογράφο, συνεχίζει στον ευρωπαϊκό και καταλήγει στις σύγχρονες υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ.

Στη συναυλία θα λάβει μέρος και η σολίστ Τζίνα Πούλου, η οποία θα τραγουδήσει θέματα από πολύ γνωστές ταινίες.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 1 Ιουλίου

Ώρα: 21:00

Τοποθεσία: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου, Αθήνα

Εισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη