Με το τραγούδι «Wild In Secret» επιστρέφουν οι Kadebostany!

Το «Wild In Secret» είναι ένα κομμάτι με συναισθηματικούς στίχους και υπέροχα φωνητικά, στο οποίο βλέπουμε να γεφυρώνεται η απόσταση μεταξύ folk και μοντέρνας ηλεκτρονικής μουσικής. Ο δημιουργός του μάλιστα αναφέρει πως το κομμάτι μεταφέρει το αίσθημα «κλαίω χαμογελώντας».

Ο Guillaume de Kadebostany, ένας αρχιτέκτονας της μελλοντικής pop μουσικής, δημιουργός πολλών επιτυχιών και παραγωγός ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με τη τραγουδίστρια Valeria Stoica. To νέο single «Wild In Secret» βγήκε μετά το άλμπουμ «Take Me To The Moon» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021, το οποίο αμέσως κατέκτησε ραδιόφωνα και θαυμαστές.

Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε ένας μεγάλος αριθμός μεταμεσονύκτιων ηχογραφήσεων στο studio, όπου δίνοντας όλοι τους την ενέργεια και την φαντασία τους, γεννήθηκε το «Wild In Secret». Οι Kadebostany ξέρουν να αναδεικνύουν την pop τελειότητα, κάτι που το βλέπουμε και σε αυτό το άλμπουμ, όπου το αποτέλεσμα του χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα αυθόρμητο και απρόβλεπτο μαζί.

Έχοντας ως σύμμαχο ένα σύνολο εξαιρετικών εικόνων, το «Wild In Secret» αποτελεί μια ακόμη προσθήκη στη μουσική κληρονομιά του αγαπημένου project.

Τo νέο single «Wild In Secret» κυκλοφορεί από την Panik Records.