Δωδώνη: Και το 2021 κορυφαία επιλογή στη φέτα.

Με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία της IRI, σταθερά πρώτη στην προτίμηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού παραμένει η εταιρεία «ΔΩΔΩΝΗ» όσον αφορά την κατηγορία της φέτας, ενώ συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία επιλογή λόγω της άριστης ποιότητας και της αυθεντικής γεύσης των προϊόντων της.

Κατά το έτος 2021, έχοντας ως βάση τα εν λόγω ευρήματα της σχετικής έρευνας, η εταιρεία διατήρησε σταθερά το ηγετικό μερίδιο αγοράς σε αξία, ενώ συγκριτικά με το προηγούμενο έτος (2020) κατάφερε να αυξήσει την ποσότητα του γάλακτος που συλλέχθηκε, ξεπερνώντας τους 78.000 τόνους.

Η πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, «ΔΩΔΩΝΗ», συνεχίζει την παραγωγή της έχοντας ως κύριο μέλημα της δημιουργία αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π.

Καθημερινά η εταιρία της «ΔΩΔΩΝΗΣ» συλλέγει γάλα από τα αγνά βοσκοτόπια της Ηπείρου και άλλες περιοχές της χώρας, μέσω ενός διευρυμένου δίκτυού χιλιάδων συνεργαζόμενων παραγωγών, παρασκευάζοντας προϊόντα από 100% ελληνικό γάλα. Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών σε συνδυασμό με το μεράκι και την τεχνογνωσία που διαθέτει όλο το προσωπικό της εταιρίας, αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας των προϊόντων της, δίνοντας τη δυνατότητα σε  κάθε σπίτι σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, να απολαμβάνει την ίδια μοναδική ποιότητα προϊόντων.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί τα τελευταία χρόνια παραμένουμε σταθερά πρώτοι στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, το οποίο συνεχίζει να επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να παράγουμε αγνά  γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης. Στη ΔΩΔΩΝΗ αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, καθώς για πάνω από μισό αιώνα η εταιρεία μας είναι συνώνυμο της ελληνικότητας και της παράδοσης. Αυτή η επιτυχία μας εμπνέει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά μας, στηρίζοντας σταθερά τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, παράλληλα με την διαρκή μας προσπάθεια να  καταξιώσουμε την Π.Ο.Π φέτα στην συνείδηση των καταναλωτών σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ως ένα προϊόν με μεγάλη θρεπτική αξία, ασύγκριτη ποιότητα και μοναδική γεύση».