Ενοχλημένη φάνηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο! – «Δεν μπορώ πάλι με αυτή τη συζήτηση…»

Πριν λίγες ημέρες αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή από το ριάλιτι επιβίωσης, με τις φήμες για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την κυνηγούν και εκτός παιχνιδιού!

 

«Δεν μπορώ πάλι με αυτή τη συζήτηση…»

 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star» ύστερα από αρκετούς μήνες και βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης 5/7 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ, για να μιλήσει για αυτήν της την εμπειρία.

Η παίκτρια του «Survivor All Star» βρέθηκε λοιπόν στο πλατό της εκπομπής και ρωτήθηκε για όλους και για όλα, ενώ δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις που είχαν επίκεντρο εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και…την φημολογούμενη σχέση τους. Μάλιστα η πρώην παίκτρια φαίνεται να ενοχλήθηκε, και έσπευσε να εξηγήσει ξανά πως δεν είχε κάτι ερωτικό με τον συμπαίκτη της.

 

Η αντίδραση της Σταυρούλας

«Δεν μπορώ πάλι με αυτή τη συζήτηση. Δεν υπάρχει τίποτα με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν δύο εβδομάδες στην ίδια ομάδα όταν ήρθε από τους μπλε στους κόκκινους και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήγε να στηθεί αυτό το πράγμα, εγώ μία φορά πήγα τουαλέτα το πρωί και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου που λογικά γύριζε και αυτός από την τουαλέτα. Εγώ είχα φύγει πρώτη και ξαφνικά μαθαίνω μετά από μία συμπαίκτρια μου ότι πήγε η Μελίνα και ότι είπε ότι τους είδα να γυρίζουν από την τουαλέτα μαζί και λέω γιατί; Και η Μελίνα του καυχιόταν… Εγώ έτσι το έμαθα».