Η Μπέττυ Μαγγίρα αποτελεί παρελθόν για το Open – Αυτό είναι το παρασκήνιο

Τέλος εποχής αποτελεί το πρόσωπο της Μπέττυς Μαγγίρα για τον σταθμό του Open!

 

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου»

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο και κωμικός stand-up, και σίγουρα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάματος λόγω του ταλέντου της αλλά και της συνολικής ενέργειας της.

Ωστόσο, η πιο πρόσφατη συνεργασία της, η οποία ξεκίνησε το 2021 παρουσιάζοντας την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μέσα από τον σταθμό του Open, φαίνεται που διεκόπη οριστικά μετά την οριστική ρήξη που υπήρξε.

 

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» η Μπέττυ Μαγγίρα συναντήθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, μια συνάντηση πως όπως όλα δείχνουν δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς υπήρξαν έντονες διαφωνίες με την Banking Well.

 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φαινόταν πως δεχόταν πιέσεις για την προσθήκη της Πηγής Δεβετζή στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα την δημιουργία αδιέξοδου στην συνεργασία.

 

Σε δήλωση της η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο»!