Το καλλίγραμμο σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το φόρεμα υπερπαραγωγή που φόρεσε σε γάμο – Οι νέες φωτογραφίες

Έξι μήνες μετά την γέννα της και τον τραυματισμό στο πόδι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε δυναμικά στη σκληρή προπόνηση, χτίζοντας ένα καλλίγραμμο σώμα.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την γέννηση του γιού της Βλάσση και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως ξεκίνησε εντατική γυμναστική χτίζοντας ένα καλλίγραμμο σώμα. Να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή ξανθιά πριν λίγο καιρό είχε ένα ατύχημα στο πόδι της, γεγονός που την άφησε εκτός γυμναστηρίου μέχρι την ανάρρωση της.

 

Σε παλαιότερη ανάρτηση της σε στόρι στο Instagram, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της, η ίδια είχε δηλώσει σχετικά με το σώμα της:

 

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις».

 

Έξι μήνες όμως μετά τη γέννα η 35χρονη παρουσιάστρια αφού ξεπέρασε και τον τραυματισμό στο πόδι της επέστρεψε στο χώρου του γυμναστηρίου, με τα αποτελέσματα της σκληρής προπόνησης της να είναι πλέον εμφανή. Μάλιστα η εικόνα από τα γραμμωμένα χέρια, τα δυνατά πόδια και τη σμιλεμένη κοιλιά της έκαναν τους fans να πουν πως η queen Dina είναι έτοιμη για το «Survivor All Star».

Σχετικά με τα κιλά της Σπυροπούλου μετά την γέννα είχε φτάσει τα 90 κιλά ενώ τον Μάρτιο είχε ήδη πέσει στα 70. Αυτή τη στιγμή, η ίδια φαίνεται πως έχει χάσει πια περισσότερα από 30 κιλά σε έξι μήνες.

 

Η πρόσφατη εμφάνιση της σε γάμο

Λίγο πριν τη βάπτιση του γιου της (ο οποίος θα πάρει το όνομα του παππού του) και τον θρησκευτικό γάμο της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η απαστράπτουσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε σε γάμο με ασύμμετρο φόρεμα – υπερπαραγωγή σε nude απόχρωση με πολλές λάμψεις, σε μια δημιουργία της σχεδιάστριας Έφης Παπαΐωάννου.

 

Τι έχει δηλώσει για την μητρότητα και τον ερχομό του γιου της

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια πριν τις 3 Ιανουαρίου που έγινε μαμά για πρώτη φορά, έκανε περιορισμένες δηλώσεις για το θαύμα που περίμενε. Η ίδια μάλιστα στον λογαριασμό της στο Instagram είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες που πέρασε:

 

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει».