Νέα Συνεργασία του David Guetta με την Bebe Rexha – I’m Good (Blue)

Ο David Guetta και η Bebe Rexha κυκλοφόρησαν το μοντέρνο remake τους στο club banger “Blue ( Da Ba Dee)” του 1998 από τους Eiffel 65, με τίτλτο “I’m Good (Blue)”.

 

Το τραγούδι των δύο καλλιτεχνών κυκλοφόρησε αρχικά ως απόσπασμα στο TikTok με αποτέλεσμα να γίνει viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας 500 εκατομμύρια προβολές. Το γεγονός αυτό ενθάρρυνε τον David Guetta και την Bebe Rexha ώστε να αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν κι επίσημα το “I’m Good (Blue)”, το μοντέρνο remake τους στο club banger “Blue ( Da Ba Dee)” του 1998 από το Ιταλικό συγκρότημα Eiffel 65.

Να σημειωθεί πως το κομμάτι το είχαν κάνει remix πριν από χρόνια αλλά δεν το κυκλοφόρησαν ποτέ. Όμως χάρη στη δημοσιότητα που πήρε και στην επιτυχία που σημείωσε στα social media, οι δυο τους αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν επιτέλους και επίσημα.

 

Η Rexha δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα πώς έφτασε στο TikTok, αλλά μου αρέσει!», πρόσθεσε επίσης: «Ο @davidguetta κι εγώ κάναμε remix αυτό το τραγούδι πριν από χρόνια και δεν το κυκλοφορήσαμε ποτέ».

 

Όσον αφορά τον  Guetta, πριν ένα μήνα ο ίδιος έγραψε στο TikTok: «Ηχογραφήσαμε αυτό το demo με την @BebeRexha πριν από λίγα χρόνια. Το έπαιξα για πρώτη φορά στο Ultra το 2017. Η μαγεία του TikTok το έκανε trend εδώ και μερικές εβδομάδες. Να το κυκλοφορήσουμε;»

 

Πληροφορίες τραγουδιού

Τίτλος τραγουδιού: “I’m Good (Blue)”

Καλλιτέχνης: David Guetta & Bebe Rexha

Μουσική/Στίχοι: Bebe Rexha, Camille Angelina Purcell, David Guetta, Gianfranco Randone, Massimo Gabutti, Maurizio Lobina

Εταιρεία: Parlophone

Από το LP: Single