Συναυλία-Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο για τον Γιώργο Ζαμπέτα

Στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ πρόκειται να παρουσιάσει τη συναυλία-αφιέρωμα «Γιώργος Ζαμπέτας. Ο πιο καλός ο μαθητής».

 

Αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, τραγουδιστή και ξεχωριστό δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα, θα είναι η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ η οποία θα διεξαχθεί 12 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

 

Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας θα φιλοξενήσει μοναδικούς ήχους που ο εκλιπόν Γιώργος Ζαμπέτας συνέθεσε και ερμήνευσε κατά την μεγάλη του σταδιοδρομία στα μουσικά δρώμενα, δια στόματος πολλών καλλιτεχνών που πρόκειται να συμμετάσχουν στον μεγάλο αυτό αφιέρωμα, λέγοντας το δικό τους ευχαριστώ στην παρακαταθήκη που άφησε στην ελληνική μουσική ο αείμνηστός Γιώργος Ζαμπέτας.

 

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και θα ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου συνθέτη είναι: Μελίνα Ασλανίδου, Καίτη Γαρμπή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Ζαμπέτας (ο εγγονός), Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος… και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

**Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12/9/2022

Τοποθεσία: Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αθήνα

Εισιτήρια: Κερκίδα 12€ | Αρένα 14€