Την Πανσέληνο του Αυγούστου πρόκειται να γιορτάσει το Μουσείο Ακρόπολης

Την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο πρόκειται να γιορτάσει το Μουσείο Ακρόπολης με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική κινηματογράφου και γνωστές ξένες μελωδίες, στον προαύλιο χώρο του.

 

Τη πανσέληνο του Αυγούστου θα γιορτάσει το Μουσείο Ακρόπολης στον προαύλιο χώρο του με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική κινηματογράφου και γνωστές ξένες μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού και ηγείται της παρελάσεως των αποδήμων Ελλήνων που πραγματοποιείται στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Τα μέλη της Μπάντας είναι μουσικοί υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης που έχουν φοιτήσει σε διάφορα ωδεία της χώρας, και έχουν καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία μετά από εξετάσεις.

 

*Την μπάντα διευθύνει ο Επισμηναγός (ΜΣ), κ. Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος.

*Ερμηνεύουν: Έλενα Ορφανίδη και Άγγελος Μουσίκας.

 

Το Μουσείο Ακρόπολης την ημέρα της πανσελήνου θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου υπό το σεληνόφως του νυχτερινού αττικού ουρανού. Να σημειωθεί πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 21:00μ.μ.

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12 Αυγούστου 2022

Ώρα: 21:00μ.μ.

Τοποθεσία: Μουσείο Ακρόπολης, Πεζόδρομος Δ. Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Εισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη