Καλοκαιρινές αγορές – Τα τρία μπικίνι για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος

Η αγορά του μαγιό δεν είναι μια εύκολη αγορά, καθώς λόγω του σωματότυπου μιας γυναίκας μπορεί να υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί. Κάθε γυναίκα διαθέτει ξεχωριστές αναλογίες γεγονός που την κάνει να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην αγορά του μαγιό, ώστε η εφαρμογή του να την κολακεύει αλλά και να νιώθει άνετα και ασφάλεια καθώς το φοράει.

 

Μια ιδιαίτερη κατηγορία σωματότυπου είναι αυτή του μεγάλου στήθους, καθώς οι γυναίκες αυτές δυσκολεύονται λίγο περισσότερο στην επιλογή του σωστού μπικίνι και αυτό γιατί χρειάζονται ένα μαγιό που να καλύπτει ομοιόμορφα το στήθος, να τις κάνει να νιώθουν ασφάλεια μέσα σε αυτό, αλλά και να μπορούν να κινούνται άνετα, είτε κολυμπάνε, είτε κάνουν ηλιοθεραπεία, είτε sports στην άμμο.

 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα τρία σχέδια που είναι ιδανικά για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος:

 

Κοντομάνικο

Το συγκεκριμένο στυλ μαγιό καλύπτει τους ώμους, οπότε έχεις extra αντιηλιακή προστασία. Αν μάλιστα βρεις ένα σχέδιο με ντραπέ στη μέση ή ένα κορδόνι που να σφίγγει αντίστοιχα, όπως το μπικίνι που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, τότε θα έχεις ένα top που θα σε κολακέψει ακόμη περισσότερο και θα κάνει λίγο πιο sexy το look σου.

 

Μπικίνι με μπανέλα

Αναζήτησε ένα καλό ποιοτικό μαγιό αυτής της κατηγορίας με καλό fitting, και θα δεις ότι ένα μπικίνι με μπανέλα παρέχει τη στήριξη που χρειάζεται μια γυναίκα με μεγάλο στήθος.

 

Αθλητικό

Πρόκειται για λίγο πιο φαρδιά bikini tops, που μοιάζουν με bra tops, εφαρμόζουν καλά πάνω στο στήθος και οι λεπτές τιράντες τους ρυθμίζονται όπως τις θέλεις. Το κόκκινο μπικίνι της Ashley Graham είναι το τέλειο παράδειγμα.