Ανατολή & Βασίλης Εμπρεΐζογλου. “Mr Boom” για τις πιο λαμπερές στιγμές της ζωής σας!

Επί της οδού 19ης Μαΐου 2 θα βρεις ένα μαγαζί διαφορετικό από τα άλλα. Πρόκειται για το Mr Boom όπου ο Βασίλης Εμπρεΐζογλου μαζί με την κόρη του Ανατολή, είναι έτοιμοι να σας εξοπλίσουν με παντός είδους εξοπλισμό πάρτι και εκδηλώσεων.

Κύριε Βασίλη υποθέτω ότι είστε ο πρώτος που συνέλαβε και υλοποίησε την ιδέα αυτής της επιχείρησης. Τι σας οδήγησε στη δημιουργία του ‘Μr Boom’;
Η πρώτη γνωριμία με τον κρότο και τη λάμψη έγινε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας. Η ιδέα είχε ήδη γεννηθεί μέσα μου αλλά μεσολάβησαν χρόνια μέχρι να γίνει πράξη. Στο μεταξύ δούλευα ως επαγγελματίας οδηγός ώσπου κουράστηκα και αποφάσισα ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνω το πάθος μου επάγγελμα. Έπειτα από προσεκτική και εντατική αναζήτηση γύρω από το κομμάτι των πυροτεχνημάτων φτάσαμε στο άνοιγμα του μαγαζιού το φθινόπωρο του 2009.

Πώς αντιμετώπισε ο κόσμος αρχικά το άνοιγμα ενός τέτοιου μαγαζιού; Βρήκατε γρήγορα την απήχηση που θέλατε ή ήρθε αργότερα;
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ άμεσα ίσως επειδή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Τα πρώτα Χριστούγεννα λειτουργίας ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα από την ανταπόκριση του κόσμου.

Όταν βλέπεις ότι αποτελείς κομμάτι στην ευτυχία του άλλου νιώθεις ικανοποιημένος.

Εδώ και κάποιο διάστημα τη διαχείριση της επιχείρησης τη μοιράζεστε μαζί με την κόρη σας, Ανατολή. Φανταζόσασταν ότι θα συνέβαινε κάποτε αυτή η διαδοχή ή ήταν έκπληξη για εσάς;
Αν και από τα μαθητικά της χρόνια η Ανατολή περνούσε χρόνο μέσα στο μαγαζί και παρατηρούσε τη δουλειά μου, δεν περίμενα πως θα έπαιρνε την απόφαση να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό το χώρο. Ο ήχος, η λάμψη και το θέαμα του χώρου μας κέρδισε όπως και την Ανατολή που αποφάσισε να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση.

Ανατολή εσύ από την πλευρά σου τι ήρθες να προσθέσεις στο ‘Mr Boom’;
Η απόφαση να έρθω και επίσημα στο μαγαζί ήταν μια πρόκληση για μένα καθώς ο ρόλος του πυροτεχνουργού είναι κόντρα για μια γυναίκα, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Ελλάδας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του πατέρα μου είναι πολύτιμες, όμως πιστεύω ότι έρχομαι να συμπληρώσω το αισθητικό κομμάτι της δουλειάς με μια νέα ματιά.

Ποια ήταν η πρώτη σου ενέργεια ως συν-διαχειρίστρια της επιχείρησης;
Με απασχόλησε έντονα η προώθηση της δουλειάς μας. Έτσι, μας ενέταξα στα social media που τόσο αγαπά και χρησιμοποιεί μαζικά ο κόσμος. Τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία δημιουργίας e-shop το οποίο ελπίζω να λειτουργήσει σύντομα.

Η καλύτερη διαφήμιση για εσάς είναι το έργο που παρουσιάζετε κάθε φορά. Μιλήστε μας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε.
Πράγματι οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Μπορούμε να σας εξοπλίσουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μπαλονιών και πυροτεχνημάτων ανάλογα με την περίσταση. Επίσης αναλαμβάνουμε πλήρως την κάλυψη εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαφτίσεις, συναυλίες και τοπικά φεστιβάλ.

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέχουν οι πελάτες σας;
Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στο αγοραστικό κοινό διότι η χρήση πυροτεχνημάτων πρέπει να γίνεται με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, ακόμα κι αν υπάρχει ο διαχωρισμός ανάμεσα σε επαγγελματικά και μη πυροτεχνήματα.

Το επάγγελμα αυτό αποτελεί πρόκληση για μένα διότι ο ρόλος του πυροτεχνουργού είναι κόντρα για μια γυναίκα.

Η δουλειά που κάνετε συνδέεται με ευχάριστες στιγμές και γεγονότα στις ζωές των πελατών σας. Κατά πόσο επηρεάζει αυτό και τη δική σας ψυχολογία;
Όταν βλέπεις ότι αποτελείς έστω και μικρό κομμάτι στην ευτυχία του άλλου, δεν μπορεί παρά να νιώθεις ικανοποιημένος. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε και οι ευχαριστίες του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Εξελίσσεστε ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών σας. Άρα μπορούμε να περιμένουμε κι άλλα πράγματα από εσάς;
Η εξέλιξη στο χώρο μας έρχεται ούτως ή άλλως με νέα προϊόντα και τεχνολογίες, κι εμείς ακολουθούμε αυτό που επιτάσσει η εποχή πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες των πελατών μας. Τελευταία, όλο και περισσότερο επενδύει ο κόσμος στον στολισμό των σημαντικών στιγμών του και εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Store | Mr Boom, City | Δράμα, Address | 19ης Μαΐου 2, Contact | 25210 46631